Friday, November 5, 2010

Kaarditöötuba

3. novembril käisin Haiba lastekodus kaarditöötuba juhendamas. Sealsed elanikud haarasid innukalt võimalusest kinni ja esialgu jäi mulje, et kaasa ostetud ja lõigatud materjalist jääb väheks, õnneks osutus see mulje valeks. Lahe oli see, et kõige suuremad skeptikud olid lõpeks viimased, kes laua tagant lahkusid , endal posu kaarte näppude vahel ja muidugi veendusin taaskord, et lapsed on andekad. Ja nende nägemus asjadest kohati palju huvitavam kui täiskasvanutel. Igati tore üritus ja tänud Tabasaul Lions Klubile, kes mu kaasa kutsus.

3. nov. I went to the Haiba orphanage to guide the card makeing workshop. Children started eagerly and  first impression was that the material and paper would not be enough, fortunately, this proved to be false impression. I loved that the biggest skeptics were the most eager to craft (in the end). Of course, once again became convinced  that the kids are so talented. And sometimes their vision of things are far more interesting than of any adult :)  Very nice event, and thanks for Tabasaul Lions Club, who invited me.










3 comments:

  1. oi kui tubli sa oled! ma olen ka ammu mõelnud sellele, et võiks ju kohalikus lastekodus töötuba teha heategevuse mõttes, kuid meil tundub keegi ei ole huvitatud eriti

    ReplyDelete
  2. August, sa te ikka meile töötuba :D Ja meie teeme lastele :D

    ReplyDelete
  3. Very nice of you to do this I bet the children really appreciated it!

    ReplyDelete